Qistina Raisah akui tak pernah menang anugerah, minta Puteri Balqis tampil jernihkan isu perli

Qistina Raisah akui tak pernah menang anugerah, minta Puteri Balqis tampil jernihkan isu perli

Gara-gara diperli secara tiba-tiba oleh seorang rakan artis berusia 14 tahun, 5 hari lalu Puteri Balqis Ashikin telah memuat naik satu kenyataan balas di media sosial. Meskipun tidak menyebut nama sesiapa, netizen yang membaca posting itu mula memetik nama Nur Qistina Raisah.

Qistina terkejut nama disebut netizen…Kita takde masalah dengan Aqish…Contact pun tak

Lama kelamaan, Qistina mulai tertekan dan terasa seperti diaibkan secara terbuka oleh Puteri Balqis. Melalui temubual dengan mStar semalam, pelakon muda itu akui terkejut dengan kenyataan berbisa yang ditulis oleh Aqish padahal mereka berdua langsung tidak mempunyai masalah.

 

Aqish kata “Kita bukan cakap pasal artis Malaysia, kita cakap pasal artis Bollywood

Roszana Aminuddin, ibu kepada Qistina Raisah sudah cuba menghubungi ibu Aqish, Norashikin Mohd Aziz bagi berbincang mengenai kontroversi membabitkan anak mereka. Malangnya tiada maklum balas diterima. Tegasnya lagi, tindakan perli dan membanding kecantikan yang dibuat oleh Qistina tempoh hari sebenarnya ditujukan kepada rakan lain.

Status yang dikongsikan Aqish beberapa hari lalu

Dia memang cantik…Takde sapa cakap dia buruk…Saya sendiri adore dekat dia

“Tidak pernah menang anugerah…Cringe macam orang tua”. Melalui penulisan ini, dia tidak sangka Aqish sebegitu memandang negatif terhadap dirinya. Akhir kata, pelakon drama ‘Papa Ricky’ ini berharap agar Puteri Balqis boleh tampil menjernihkan keadaan dan meminta maaf secara terbuka.