Aksi Intan Najuwa masak sup ikan jenahak buat suami sedang sakit terima pujian ramai – “Ini baru berbaloi hantaran mahal..”

Aksi Intan Najuwa masak sup ikan jenahak buat suami sedang sakit terima pujian ramai – “Ini baru berbaloi hantaran mahal..”

Pelakon cantik, Intan Najuwa yang baru sahaja mendirikan rumah tangga pada 21 Ogos yang lalu dengan seorang usahawan dikenali sebagai Datuk Ahmad Asraf Azman kerap menjadi sorotan di media sosial.

Masak sup untuk suami tak sihat

Intan juga dilihat tidak lokek berkongsi momen bersama suami di media sosial walaupun sangat tertutup sebelum bergelar isteri.

Terbaru, pelakon drama Kekasih Paksa Rela ini telah memuat naik momen memasak sup ikan jenahak buat suami tercinta yang kurang sihat ketika itu.

@intannajuwaaa

Soup ikan jenahak for my sick man 🤒😷 #feverseason😷🤒🤕

♬ Kamulah Takdirku – Raffi Ahmad

Pesan jangan lupa letak cili kalau nak pedas

Dalam video tersebut jelas kelihatan yang pelakon berkenaan cukup pantas di dapur dan langsung tidak kekok memasak juadah di rumah.

Disebabkan ramai yang bertanyakan tentang sup ikan jenahak yang nampak sangat mengiurkan itu, Intan telah berkongsi resepi berkenaan di ruangan komen dan menyatakan yang dia langsung tidak meletakkan sup bunjut di dalam sup berkenaan.

Serba boleh Intan ni

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang memuji Intan Najuwa yang sangat hebat di dapur. Mereka juga mengatakan bahawa hantaran pelakon itu tinggi pun tiada masalah kerana mempunyai pakej cukup lengkap sebagai seorang isteri.

Patutla beribu hantaran, cantik pandai masak

Artis yang jarang ada kontroversi

Seronok tengok menu Intan

Nampak sedap sangat sup tu