Aksi mesra Fasha Sandha & Nora Danish curi tumpuan, Jejai pun turut komen

Aksi mesra Fasha Sandha & Nora Danish curi tumpuan, Jejai pun turut komen

Seperti diketahui ramai, suatu masa dahulu pelakon jelita Fasha Sandha dan Nora Danish pernah melalui fasa mempunyai konflik di antara satu sama lain, namun setelah beberapa tahun, hubungan mereka kembali pulih.

Baru-baru ini, Fasha Sandha ada berkongsikan video dirinya bersama Nora Danish di Instagram sewaktu berada di majlis pernikahan pelawak Shuib.

Nora danish fasha sandha

Video tersebut meraih perhatian susulan netizen melihat kemesraan serta keakraban bekas madu yang dahulunya tidak ‘sebulu’ tetapi kini kelihatan sangat rapat.

Bukan itu saja, malah bekas suami mereka iaitu Jejai turut meninggalkan respon di ruangan komen tanda memberi sokongan kepada kedua-dua wanita tersebut.

Komen jejai

Sekadar info, Fasha Sandha dan Jejai pernah berkahwin pada April 2012 dan bercerai pada Januari 2016. Mereka juga dikurniakan dua orang cahaya mata.

Sementara itu, Nora Danish dan Jejai berkahwin pada tahun 2006 dan berpisah pada Julai 2008. Mereka mempunyai seorang cahaya mata lelaki bersama. Kini, kedua-dua wanita hebat itu sudah pun kahwin lain selepas bercerai.