Aksi warga asing pakai uniform ‘Pandu Puteri’ buat ramai geli hati

Aksi warga asing pakai uniform ‘Pandu Puteri’ buat ramai geli hati

 

Tindakan seorang lelaki dipercayai warga asing memakai pakaian unit beruniform mirip Pandu Puteri menarik perhatian sehingga mengundang rasa terhibur dalam kalangan netizen di aplikasi TikTok.

Seorang pengguna TikTok, @ceoofjenggo memuat naik satu video memaparkan aksi lelaki tersebut yang dilihat sedang duduk sambil membuat panggilan telefon di tempat awam.

Ni baju Pandu Puteri kan?

@ceoofjenggo

#viralvideo #fypdongggggggg #masukberanda #fypage #fypシ゚viral #bantufyp #viraltiktok #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp #viral #viral_video #fyp #funny #funnyvideos

♬ original sound – CEOofJenggo – CEOofJenggo

Disebabkan baju uniform yang popular bagi aktiviti kokurikulum di sekolah itu, orang ramai meninggalkan pelbagai reaksi sehingga mencecah hampir 5,000 komen pada video berkenaan.

Rata-rata mengakui geli hati sekali gus bergurau mengatakan lelaki itu berkemungkinan baru pulang dari sekolah atau melepak selepas aktiviti kokurikulum dan sebagainya.

Bagaimanapun, segelintir individu berasa kasihan dengan menyifatkan lelaki terbabit mungkin tidak mengetahui bahawa pakaian tersebut adalah unit beruniform kerana disedekahkan oleh orang lain.

Pandu Puteri juga yang dipilih

Pandu Putera dah jadi realiti

Baru balik dari aktiviti sekolah tu

Mungkin dia beli ‘bundle’

Sekolah mana tu?

Mungkin dia selesa

Sehingga kini, rakaman berdurasi 15 saat itu menerima 1.1 juta tontonan selepas dimuat naik sejak dua hari lalu.