Azhar Sulaiman naik angin, dedah wajah lelaki komen biadap nak pinjam Leona satu malam

Azhar Sulaiman naik angin, dedah wajah lelaki komen biadap nak pinjam Leona satu malam

Azhar Sulaiman naik angin, lelaki buat statement biadap nak pinjam  Leona satu malam. Tindakan seorang lelaki yang mahu “pinjam” anak kesayangannya, Kasih Iris Leona satu malam ternyata mengundang amarahnya.

Memahami maksud negetif di sebalik komen negetif itu, selepas melihat komen dilemparkan lelaki tersebut atas nama Ariff Ghani, bapa yang sering terpalit kontroversi dengan tindakan Leona yang sering meraih perhatian di media sosial itu bertindak menyebarkan gambar lelaki tersebut yang jelas nyata berstatus suami orang.

Azhar Sulaiman Naik Angin

Azhar Sulaiman Naik Angin, Lelaki Buat Statement Biadap Nak “Pinjam” Leona Satu Malam

Melihat komen tersebut amat biadap dan dia sebagai bapa tidak dapat menerima kenyataan ini, Azhar membalas komen tersebut dengan menulis “bro nak saya cuba ke? Selain menulis nak gaduh dengan saya ker bro, moh jumpa.

Lelaki Buat Statement Biadap Nak “Pinjam” Leona Satu Malam

Tulis Azhar lagi, “ayat dia sangat menyakitkan hati Mami and rasa dia memang nak bergasak dengan Mami…

Tidak habis begitu saja, selepas dia memuat naik status biadap lelaki berkenaan, netizen terus membantunya. Bukan saja kad pengenalan lelaki itu berjaya dijejaki tetapi juga kenderaan dimilikinya selain gambarnya suami isteri.

Difahamkan, selepas insiden ini tular, lelaki ini bertindak memadamkan semua identitinya di media sosial.

Ada yang menyuruh Azhar Sulaiman menyaman komen biadap begini tetapi kata Azhar, dia tidak perlu menyaman kerana “seseorang” akan menamparnya kelak sambil memaklumkan kaum kerabat anaknya itu besar.

Sebagai bapa, dia mungkin boleh menerima apa saja kritikan malah dirinya pernah mengajak anaknya itu menjadi bijak sepertinya. Iaitu apa saja tindakan dibuat, sama ada bersosial dan sebagainya, tak perlu di postkan ke media sosial kerana ia akan terus menerima kecaman ramai.

Malah tiada ibu bapa yang boleh menerima komen biadap sebegini biar seteruk mana pun perangai anak kerana manusia itu boleh berubah saat Allah mencampakkan hidayah ke dalam hatinya.