Baru episod pertama, babak atas katil lakonan Aliff Aziz dan Sophia AlBarakbah jadi bualan penonton

Baru episod pertama, babak atas katil lakonan Aliff Aziz dan Sophia AlBarakbah jadi bualan penonton

 

Baru ditayangkan di slot Akasia TV3 semalam, drama Ku Akad Kau Dengan Bismillah lakonan Aliff Aziz dan Sophia AlBarakbah mencuri tumpuan ramai penonton bagi mengikuti episod seterusnya.

Walau bagaimanapun, terdapat pula babak di atas katil yang dijayakan watak Luth Mikail (Aliff) dan Raisya Hannah (Sophia) sehingga menjadi perbualan ramai.

Seorang pengguna aplikasi TikTok, @arejar313 memuat naik beberapa bahagian drama arahan Osman Ali itu sehingga meraih ratusan ribu tontonan.

Babak dalam bahagian kedua itu memaparkan Maira (Jasmine Suraya) menjerit selepas terkejut melihat tindakan Luth dan Hannah tidur bersama di atas katil lalu menyebabkan kedua-duanya terus terjaga.

@arejar313

#part2 #kuakadkaudenganbismillah #fypシ゚viral #tiktokmalaysia #aliffaziz

♬ Bahagiamu Bahagiaku – Zinidin Zidan

Difahamkan, Maira ketika itu sedang mengadakan sambutan hari lahir dimana sepupunya, Hannah dipertanggungjawab untuk menghias dekorasi majlis selain turut menjemput Luth ke acara berkenaan.

Namun selepas ‘kantoi’, Luth dan Hannah dilihat terpinga-pinga atas katil dipercayai kemungkinan telah disabotaj oleh individu tertentu.

Disebabkan babak tersebut, ada individu mengaitkan pendedahan isteri Aliff iaitu Bella Astillah berhubung konflik rumah tangganya yang didakwa diganggu seorang aktres.

Ada babak atas katil, mau tak bengang Bella tu?

Drama Melayu memang cerita lebih kurang je ke?

Nasib babak tu tak ‘over’ sangat…

Terdahulu, Bella memadam bukti perbualan WhatsApp bersama Sophia di laman Instagram selain memaklumkan bahawa dia tidak mahu lagi mengulas mengenai kontroversi rumah tangganya.