Bekas isteri Datuk Alha Alfa kembali bergelar isteri buat kali ke dua

Bekas isteri Datuk Alha Alfa kembali bergelar isteri buat kali ke dua

 

Berdagu lekuk, berkulit putih bersih, tinggi lampai serta langsing itulah keistimewaan yang dimiliki oleh wanita cantik kelahiran Taiping, Perak ini. Noor Azlin Ismail atau Alin bukanlah seorang artis mahupun selebriti tersohor.

Namun, namanya mula menjadi perhatian ramai apabila pernah bergelar isteri kepada jurusolek dan usahawan kosmetik terkenal, Datuk Alha Alfa.

Untuk rekod, pasangan ini bernikah pada 28 September 2019 di Hotel Taiping Perdana, Taiping. Mereka disifatkan sebagai pasangan sama cantik sama padan namun jodoh tidak panjang.

Bagaimanapun selepas hampir enam bulan melayari kehidupan bersama sebagai suami isteri, usahawan kosmetik itu mengesahkan hubungannya dengan Azlin berakhir dengan percer4ian.

Menurut Alha atau nama sebenar Abdul Al Halim Mohd Al Fadzil, 33, mereka sepakat untuk berpisah secara baik setelah tiada lagi persefahaman.

Meninjau dilaman instagram Arelin Ismail, telah berkongsi beberapa keping foto sekitar majlis pernikahannya. Arelin selamat bergelar isteri buat kali kedua kepada Hadziq yang berlangsung pada 23 Disember 2022.

Hanya dengan sekali lafaz, termeterai sudah ikatan baru Arelin dan Hadziq sebagai pasangan suami isteri yang sah. Bagai pinang dibelah dua, sepadan sungguh pasangan pengantin baru ini. Segak dan bergaya dengan busana putih, kedua-duanya kelihatan sungguh gembira.

Arelin yang tampil dengan imej yang sopan dan mengenakan solekan nipis menyerlahkan lagi kejelitaannya.

Rata-rata netizen tidak ketinggalan memenuhi ruangan komen dengan ucapan tahniah.

Alhamdulillah..Tahniah arelin❤️

U deserve better who appreciate you & who love you & care about you ❤️ Tahniah

Serasi muka sama congratulations sis 😍

Muke sama mcm kembar. Tahniah dikk 😍😍😍

MasyaAllah canteknyaaa..congratulations😍😍

Tahniah Alin, i’m happy for youuuu! Terus berbahagia hingga kesyurga 

Tahniah alin & suami ❤️ semoga kekal hingga ke syurga . Aminn.