Bell Ngasri terima Mini Cooper bernilai RM200,000

Bell Ngasri terima Mini Cooper bernilai RM200,000

 

Pelawak dan pelakon Bell Ngasri meluahkan rasa syukur apabila dihadiahkan sebuah kereta jenis Mini Cooper Clubman S bersempena kemenangannya selaku Bintang Paling Popular, Anugerah Bintang Popular Berita Harian 35 (ABPBH 35).

Dapat Mini Cooper

Bell Ngasri Kereta

Ketika ditemui OhBulan!, Bell berkata dia amat terkejut apabila dihadiahkan kereta tersebut serta berterima kasih kepada pihak penaja iaitu DTC Motors Sdn. Bhd.

Terima kasih sangat-sangat, saya tidak sangka kereta yang saya idamkan akhirnya menjadi milik saya. Terima kasih kepada pihak penaja DTC Motor dan Ferma kosmetik.

Saya terkejut sangat bila dapat sebuah kereta yang semua orang tahu sangat selesa dan sporty. Kereta idaman saya dan isteri saya juga.

Terus terang tak cukup tidur fikirkan hadiah kereta ini, saya tidak kisah pun jenis kereta yang diberikan. Dapat kereta kecil pun saya terima sahaja.

Bell berkata demikian ketika ditemui pada majlis penyerahan kereta berkenaan yang berlangsung di DTC Carlifestyle, Ampang pada Isnin.

Sementara itu, pemilik DTC Motors Sdn. Bhd, Afendy Wahid mendedahkan nilai harga kenderaan empat tayar tersebut mencecah RM200,000.

Terima kasih kepada pihak radio Hot FM iaitu segmen Bekpes Hot yang menyuarakan untuk mencari mana-mana penaja agar berikan hadiah kepada Bell.

Untuk saya kongsikan nilai harga kereta tersebut mencecah RM200,000 termasuk road tax dan insurans.

Saya juga ingin ucapkan tahniah kepada Bell a.k.a Barkorba di atas kemenangannya. Terima kasih jugak kepada Hot FM kerana beri peluang kepada kami untuk berikan hadiah.

Hot FM cari sponsor, kebetulan saya dan beberapa rakan office berbincang untuk hadiahkan Bell kereta memandangkan tiada yang ke depan berikan dia hadiah, sebab itu kami berbesar hati ingin hadiahkan Bell kereta.

Sementara itu, Afendy berkata bersempena dengan kemenangan Bell, pihaknya berbesar hati untuk menawarkan sebanyak 10 peratus diskaun sehingga RM50,000 kepada pelanggan yang membeli kereta di syarikatnya.

Tawaran hebat itu bermula 1 Ogos sehingga 31 Ogos sepanjang bulan kemerdekaan.

Terdahulu Bell diangkat selaku pemenang Bintang Paling Popular ABPBH 35 yang berlangsung di Istana Budaya, 21 Jun lalu. Selain memenangi trofi utama, pelawak itu turut membawa pulang trofi Pelakon Komedi Popular.