Belum hilang loya tengok lelaki kunyah ‘fries’ sampai nak tersembur, muncul pula video sedut air dari mulut

Belum hilang loya tengok lelaki kunyah ‘fries’ sampai nak tersembur, muncul pula video sedut air dari mulut

 

Sebelum ini, tular sebuah video memaparkan gelagat seorang lelaki dan wanita dipercayai pasangan kekasih sedang menikmati kentang goreng bersama sos sehingga menarik perhatian ramai.

Apa yang membuatkan ramai ‘berbulu hati’ apabila lelaki berkenaan bertanya kepada wanita tersebut mengenai perasaan ‘cemburu’ sekiranya ada pihak lain menawarkan diri untuk menjaga dirinya.

Melihat kepada aksi ketawa mesra mereka sambil mengunyah kentang goreng telah membuatkan ramai geli lebih-lebih lagi kelakuan terbabit.

Terbaharu, tular sebuah lagi video memaparkan pasangan dipercayai suami isteri sedang menikmati minuman Tealive.

Pada awalnya, perempuan berkenaan minum minuman tersebut terlebih dahulu sebelum lelaki tersebut memasukkan penyedut minumannya ke dalam mulut wanita. Dan, seterusnya air dalam bekas tersebut terus mengalir ke dalam mulutnya selepas disedut.

Sweetnya!

Perkongsian itu menerima pelbagai respons di kalangan warganet di mana masing-masing turut terhibur dengan aksi mereka berdua dengan mengakui ia sangat romantis dilakukan bersama.

Malah, mereka juga mendoakan agar pasangan tersebut kekal bahagia dan romantis bersama buat selamanya hingga ke ‘firdausi’.

Gelinya!!!

Tidak kurang juga, ramai menyelar dan ‘geli-geleman’ dengan aksi tersebut yang dikatakan kotor lebih-lebih lagi air tersebut masuk ke dalam mulut wanita itu terlebih dahulu sebelum disalurkan ke dalam mulutnya.

Trauma kunyah kentang tak habis lagi…

Bukan itu sahaja, ada yang menyatakan mereka masih belum dapat melupakan aksi mengunyah kentang goreng yang dilakukan oleh pasangan pempengaruh media sosial tempoh hari dan kini terpaksa menjadi saksi detik manis berkongsi minuman dalam keadaan ‘spesial’