Bergambar dengan jejaka kacak, Shuhada minta pendapat anak, “Humairah, Umar okay tak yang ini?”

Bergambar dengan jejaka kacak, Shuhada minta pendapat anak, “Humairah, Umar okay tak yang ini?”

 

Baru-baru ini, bekas isteri kepada pelakon kontroversi Hafidz Roshdi, Nurul Shuhada Mat Shukri telah mencuri perhatian warga maya di Instagram apabila dia dilihat memuat naik foto dirinya bersama seorang jejaka kacak.

Difahamkan, lelaki itu merupakan teman sekerja untuk sebuah produk bagi sesi penggambaran.

Shuhada Hafidz Roshdi

Apa yang lebih menarik perhatian adalah apabila kapsyen berseloroh yang ditulis Shuhada telah mengundang kritikan dalam kalangan netizen.

Humairah, Umar, Okay tak yang ini? Dua orang dah mata bulat, lepasni mata sepet? heheh.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan gurauan Shuhada selain memuji kecantikan wanita itu yang kelihatan sama cantik sama padan dengan jejaka berkenaan.

Namun begitu, ada juga yang berasa terpanggil untuk menasihati Shuhada agar tidak menulis perkara yang boleh mengundang fitnah memandangkan status dirinya yang masih dalam iddah.

Rasa kena elak kot post gambar macam ni, jaga masih dalam edah. Walaupun kerja tapi mendatangkan fitnah, tak elok.

Kena jauhi fitnah. Walaupun aurat tertutup tapi bila bergambar berdua tu tak manis dipandang.

Terdahulu, tular mengenai konflik rumah tangga antara pelakon Hafidz Roshdi dan isterinya Shuhada apabila wanita itu mendedahkan suaminya telah berlaku curang bersama seorang wanita bernama Athira Yuhada.

Hafidz juga dilaporkan telah menumbuk muka isterinya berkali-kali sebelum dihadapkan ke mahkamah dan telah diarahkan untuk ke hospital bahagia bagi tujuan rawatan psikiatri.