Fyna Jebat ‘off’ telefon terus, ini pula respon Zainal Abidin berhubung dakwaan sudah bercerai

Fyna Jebat ‘off’ telefon terus, ini pula respon Zainal Abidin berhubung dakwaan sudah bercerai

 

Cubaan media untuk mendapatkan respon bekas jurulatih bola sepak negara, Datuk Zainal Abidin berhubung dakwaan sudah bercerai dengan isteri keduanya berakhir dengan tanda tanya apabila dia tidak memberikan jawapan jelas mengenai spekulasi itu.

“Nanti hubungi semula, saya tengah memandu nak pergi latihan bola sepak” kata Zainal apabila dihubungi media mengenai isu hangat itu.

@kopiplanet

Fyna Jebat menyatakan suaminya yang juga legenda & jurulatih bola sepak, Datuk Zainal Abidin Hassan untuk kembali aktif dalam bidang nyanyian… #fyp #foryourpage #foryoupage #fynajebat #zainalabidinhassan #artis #penyanyi #bolasepak #jurulatih #selangor #pahang #tiktok #tiktolmalaysia

♬ original sound – KopiPlanet.com – KopiPlanet.com

Cubaan kali kedua media untuk mendapatkan penjelasan turut tidak membuahkan hasil apabila panggilan tidak dijawab dan mesej WhatsApp juga tidak dibalas.

Sementara itu, Fyna Jebat juga turut gagal dihubungi apabila penyanyi itu bertindak menutup telefon.

Terdahulu, anak kepada Zainal Abidin, Zahira mendedahkan bahawa bapanya sudah menceraikan Fyna sejak dua minggu yang lalu.

Januari lalu, Fyna mengakui bahawa dia telah pun bernikah dengan Zainal sebagai isteri kedua namun tidak mendedahkan dengan lanjut mengenai butiran perkahwinannya itu.