“Gambar b*gel bersepah!” – Bekas tunang dedah perangai toksik Zarina Anjoulie pula

“Gambar b*gel bersepah!” – Bekas tunang dedah perangai toksik Zarina Anjoulie pula

 

Terbaru! Bekas tunang Anju itu buat pendedahan panjang lebar mengenai perangai Anju yang dikatakan sangat toksik dan biadap. Pergh! Biar betul?

Kalau anak sendiri dimaki hamun dengan perkataan babi dan sial dari mulut sendiri, manalah anak tu nak rapat dengan ibu. Hari-hari anak tu tidur dengan nenek sebab mak dia toxic!

Sebelum ini, Zarina atau lebih mesra disapa sebagai Anju itu memaklumkan bahawa Khazrul ada berhutang dengan kontraktor rumah berkenaan pemasangan pagar kediamannya.

Khazrul juga mengatakan yang dia sangat bersyukur apabila tali pertunangan mereka berakhir di tengah jalan selepas mengetahui perangai sebenar Anju seperti yang diperkatakannya itu.

Syukur..selisih malaikat 44 tak nak dah jumpa orang macam puaka ni mulut jahat hati kotor. Search google bersepah gambar bogel. Manusia tak ada adab. Cermin diri sebelum nak buka aib orang.

Bukan tu jer, Khazrul juga turut meminta agar Anju tidak lagi meroyan di media sosial tentang isu mereka berdua ini. Yang lepas tu, biarlah lepas. Semoga yang terbaik buat mereka berdua ini.