Gara-gara laparkan kasih sayang, DSV diserang wargamaya selepas tuduh artis lelaki popular ‘gay’

Gara-gara laparkan kasih sayang, DSV diserang wargamaya selepas tuduh artis lelaki popular ‘gay’

Sebut saja nama Datuk Seri Vida pasti ramai tahu ada sahaja kontroversi terpalit jutawan kosmetik itu. Malah, apa sahaja isu pasti akan menjadi perhatiannya untuk diulas.

Selepas beberapa tahun menjanda, pasti ramai tertanya-tanya bilakah Vida akan bertemu jodoh lagi. Baru-baru ini, tular video dikongsikan oleh seorang netizen mengenai Vida.

Menerusi video tersebut Vida berkata ada netizen memberi cadangan supaya Vida mengorat penyanyi bersuara merdu, Anuar Zain.

Namun, jawapan diberikan oleh Vida mengundang kamarahan netizen. Walaupun Vida seolah berbisik namun jelas kedengaran usahawan itu menyebut ‘gay’.

.
Kurang senang dengan gelaran diberi oleh Vida itu, netizen mengatakan tidak sepatutnya keluar perkataan tersebut.

Diruangan komen, ada netizen mengatakan Anuar Zain boleh mengambil tindakan undang-undang di atas kenyataannya itu apatah lagi melibatkan fitnah dan soal maruah.

Malah, ada netizen turut terkejut dengan jawapan berani Vida itu. Kata netizen lagi, tidak bermakna kaya boleh melakukan sesuka hati. Tidak kurang juga, ada yang mengaitkan sikap Vida dengan perkahwinannya terdahulu yang tidak bertahan lama.

Sumber – Rotikaya