Gara-gara selfie dengan MK, Puteri Sarah dilabel penyondol

Gara-gara selfie dengan MK, Puteri Sarah dilabel penyondol

 

Malam tadi telah berlangsungnya konsert penyanyi terkenal dari Indonesia, Cakra Khan. Konsert Cakra Khan A Decade Live in Kuala Lumpur itu meriah dihadiri para peminat termasuk selebriti tanah air.

Pelakon Puteri Sarah tak ketinggalan menghadiri konsert itu ditemani ibu serta pembantu peribadinya. Namun, apa yang menarik perhatian pengikut Instagram adalah apabila Puteri Sarah memuat naik gambar selfie bersama penyanyi, MK K-Clique.

Ruangan komen foto itu dibanjiri pelbagai respon daripada netizen. Ada yang berseloroh ‘approve’ gandingan mereka berdua, tak kurang juga yang mengingatkan Puteri Sarah bahawa dia masih berstatus isteri orang.

puteri sarah MK

Dalam banyak-banyak komen tu, ada seorang netizen melabel Puteri Sarah sebagai penyondol kerana MK dikatakan sudah mempunyai kekasih hati. Baca respon Puteri Sarah ni.

Jelas Puteri Sarah, dia bukannya berdua-duaan dengan MK pun, di sebelahnya ada ibu, pembantu peribadi dan pengurus. Lagipun katanya, kalau nak menyondol takkanlah tunjuk terangan-terangan depan orang di konsert kan?