Gempar!!! Benarkah Sanjeevan pernah ditangkap berkhalwat dengan wanita muslim???

Gempar!!! Benarkah Sanjeevan pernah ditangkap berkhalwat dengan wanita muslim???

Dato’ Sri Sanjeevan Ramakrishnan harap boleh cermin diri apabila mendesak Timbalan Menteri Wilayah letak jawatan dengan hujah pemimpin pemimpin perlu bersih dan sedia berkhidmat.

Pertama sekali saya nak tanya selaku jawatan pemuda negara Negeri Sembilan sampai ke tajap mana sudah pemuda negara bawah oimpinan saudara berada. Bukan sahaja mesyuarat gagal diadakan malah ada beberapa pemimpin pemuda negara peringkat parlimen mula kembali mengasakan program NGO masing masibg kerana kegagalan pimpinan saudara. Berapa banyak program berjaya diadakan ?

Jika nak bercakap soal bersih, bagaimana dengan siri kes mahkamah, tertangkap ketika dikatakan menerima hasil ugutan malah bukan itu sahaja pernah terlibat serbuan pejabat agama cuma terlepas sebab teknikal kerana bilik hotel itu ada pintu penyambungan.

Soal kelayakan itu belum cakap soal kelulusan akedemik dan sebagainya…

Maka nasihat saya pada saudara .. saudara diberi peliang amanah ketuai Pemuda Negara NS.. setelah saudara hilang lama lepas kalah pemilihan PKR.. maka tumpukan amanah tersebut. Pemuda negara ialah NGO yang mengambil sikap politik maka jangan jejaskan perkara tersebut. Gunakan kedudukan diberi untuk kenyataan politik yang menjejaskan banyak perkara.

Saya tidak membela Dato’ Sri Dr. Santhara bagi saya biar dia berikan penjelasan sendiri namun saudara kena ada disiplin gerakan iaitu bincangkan secara dalaman dan lakukan teguran secara terus ia lebih berkesan.

Ini masa satukan semua kekuatan perkukuh kerajaan untuk khidmat terbaik pada rakyat bukan masa tunjuk hero.