Ira Kazar tampil jadi model, netizen mahu boikot produk Aliff Syukri

Ira Kazar tampil jadi model, netizen mahu boikot produk Aliff Syukri

 

Isteri kepada pelakon dan pengarah, Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar baru-baru ini dipilih menjadi model dua buah produk usahawan terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri.

Model tudung & gincu

Ira Kazar Model

Menerusi hantaran usahawan itu di Instagram Story (IG), kelihatan Aliff sedang mempromosikan koleksi tudung terbaharu manakala Ira yang berada di belakangnya sedang menjalani sesi fotografi sambil mengayakan tudung.

Ini disebalik tabir sesi fotografi bersama Ira Kazar, jadi anda kena tunggu koleksi kami yang akan dikeluarkan tak lama lagi.

Dalam masa yang sama, Aliff juga memuat naik video promosi bagi produk gincu yang turut menampilkan Ira sebagai model.

Kecaman netizen

Ira Kazar ModelIra Kazar Model

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet kurang senang dengan tindakan ushawan sensasi itu yang memilih Ira sebagai model rentetan kontroversi rumah tangga suaminya sebelum ini.

Sementara itu, ada di antara mereka juga yang menyatakan akan memboikot produk keluaran jenama berkenaan dan tidak mahu mengikutinya lagi di media sosial.

Terdahulu, Syamsul mendedahkan sudah berkahwin dengan Ira atau nama sebenarnya, Faghira Fatini, pada 6 Januari lalu di Selatan Thailand dengan berwalikan bapa Ira iaitu Kazar.