“Isteri dah sampai masa nak bersalin, dah masuk wad,” – PU Riz dapat pujian teruskan komitmen dengan tugas ketika Neelofa bertarung nyawa lahirkan anak

“Isteri dah sampai masa nak bersalin, dah masuk wad,”  – PU Riz dapat pujian teruskan komitmen dengan tugas ketika Neelofa bertarung nyawa lahirkan anak

SUAMI kepada Neelofa iaitu Pencetus Ummah (PU) Haris memaklumkan pengacara dan usahawan itu sudah dimasukkan ke hospital bagi menyambut kelahiran cahaya mata kedua mereka.

Memetik Mstar, Haris atau Muhammad Haris Ismail, 27, mendedahkan perkara itu ketika dia terlibat sebagai pengacara dalam sebuah program televisyen pada Khamis.

“Isteri dah sampai masa nak bersalin, dah masuk wad,” katanya.

neelofa 1

Neelofa dan Haris bakal sambut cahaya mata kedua.

Haris menjelaskan hal tersebut ketika rakan pengacara iaitu Fakhrul Radhi menceritakan tentang situasi dia ketika itu tetap hadir ke program berkenaan walaupun ada urusan kecemasan.

Memberi respon kepada perbualan mereka berdua, Haris turut memaklumkan dia akan segera berjumpa isterinya selepas selesai tugas di studio.

“Korban tetap korban, lepas ini terus ke sana,” ujarnya.

Sementara itu menerusi perkongsi di Instastory, Neelofa atau Noor Neelofa Mohd Noor, 34, dilihat sempat menghadirkan diri ke tempat korban bersempena sambutan Aidiladha bersama Haris dan anak lelaki mereka.

Kehadiran Neelofa itu dipercayai sebelum dia dimasukkan ke hospital untuk bersalin.

Untuk rekod, Neelofa dan Haris mendirikan rumah tangga pada 27 Mac 2021 dan mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata lelaki iaitu Muhammad Bilal yang berusia setahun.

Sumber – Mstar