Isu Sophia Albarakbah teruk dikecam hadir ke konsert GV10, Aisha Retno bersuara

Isu Sophia Albarakbah teruk dikecam hadir ke konsert GV10, Aisha Retno bersuara

Baru-baru ini kecoh pasal pelakon, Sophia Albarakbah yang dilihat hadir ke konsert All Stars Gegar Vaganza yang disertai suami kepada pelakon Bella Astillah iaitu Aliff Aziz. Mana taknya, merekan berdua kan cetuskan kontroversi sebelum ini.

Walau bagaimanapun, Sophia menjelaskan bahawa dia hadir pada malam itu hanya untuk teman sepupunya, Aisha Retno yang menjadi penyanyi undangan dan tiada kaitan langsung dengan Aliff Aziz.

Terkini! Aisha Retno tak berdiam diri dan meninggalkan komen menerusi satu video temu bual di Instagram hlive setelah Sophia teruk dikecam netizen di media sosial.

Kena pindah pergi Mars lah keluarga Aisha kot eh? Baik noted.

Kata Aisha, mungkin keluarganya terpaksa berpindah ke planet ‘marikh’ hanya kerana dikatakan ‘menganggu’ selebriti yang lain.

Kalau korang tengok ruangan komen, ramai netizen yang bersetuju dengan ‘perlian’ Aisha terhadap individu tertentu yang seolah-olah sengaja memperbesarkan hal ini.

Bukan tu jer, ada juga yang berpendapat lebih baik Aisha mendiamkan diri sahaja dan tidak menjadi ‘batu api’ dalam masalah yang melibatkan Sophia dan Bella Astillah pada ketika ini.