Jangan sebarang kutip duit syiling di 3 tempat ini jika tak tahu asal usul, bimbang terkena sihir

Jangan sebarang kutip duit syiling di 3 tempat ini jika tak tahu asal usul, bimbang terkena sihir

 

Sesungguhnya dalam dunia serba moden ini masih ramai lagi menggunakan sihir untuk mendapatkan sesuatu atau puaskan hati sendiri.

Kadang-kadang dengan sekecil-kecil cara, orang yang tidak bertanggungjawab menggunakan sihir untuk mengenakan mangsa.

Oleh itu, berhati-hatilah apabila terjumpa duit syiling yang entah dari mana asalnya sepertimana yang dikongsikan oleh Are Fiq ini:

Jangan Sebarang Kutip Duit Syiling!

Bismillah,
Aku pun tak paham kenapa orang hendak buat khianat dekat aku dan family. Yang aku tahu kalau kumpul duit keliling rumah aku ini memang banyak.

Malah, tiap kali buang mesti ada balik atau muncul semula, sesiapapun yang cuba hendak buat khianat itu insaflah. Aku ini bukannya berniaga berjuta-juta ringgit. Orang pula senang hendak buat macam-macam.

Gambar 1 : Dekat compressor aircond luar rumah.

Jika Tak Tahu Asal-Usul, Jangan Sebarang Kutip Duit Syiling! Bimbang Terkena Sihir

Manakala Gambar 2 : Di depan rumah dekat tempat ikan.

Jika Tak Tahu Asal-Usul, Jangan Sebarang Kutip Duit Syiling! Bimbang Terkena Sihir

Gambar 3 : Dalam peti surat.

Jika Tak Tahu Asal-Usul, Jangan Sebarang Kutip Duit Syiling! Bimbang Terkena Sihir

Jika Tak Tahu Asal-Usul

AmaranJika Tak Tahu Asal-Usul, Jangan Sebarang Kutip Duit Syiling! Bimbang Terkena SihirJika Tak Tahu Asal-Usul, Jangan Sebarang Kutip Duit Syiling! Bimbang Terkena SihirJika Tak Tahu Asal-Usul, Jangan Sebarang Kutip Duit Syiling! Bimbang Terkena Sihir

Jangan sesekali kutip duit syiling yang anda jumpa…

Syiling dihalaman rumah
Syiling didepan pintu rumah
Syiling disebelah kereta anda
Syiling yang tak tahu asal usulnya

Sebagai contoh anda hendak masuk kereta tiba-tiba ada syiling di atas lantai sebelah kereta anda. Sedangkan semasa anda turun kereta syiling berkenaan tiada di situ.

Contoh yang kedua… Anda hendak keluar rumah tiba-tiba ternampak syiling di hadapan rumah… Jangan terus ambil ya.. Zaman sekarang jika orang hendak sihir, berbagai-bagai cara…

Bimbang Terkena Sihir

Akibat khianat daripada sihir syiling yang disaluti tanah kubur, merana satu badan. Bila waktu malam, badan berdenyut-denyut, bisanya sampai menangis menahan kesakitan…..

Berhati-hatilah bila anda terjumpa sihir seperti ini, jangan sesekali cuba sentuh, sekiranya tiada keyakinan diri dan doa- doa pdinding diri, sebaiknya sapulah dan terus buang syiling tersebut.

Ambil satu jug air dan tiga bji limau nipis, perahkan ke dalam jug air. Kemudian ambil segenggam garam kasar, larutkan bersama air dan perahan limau tadi.

Doa Pembatal Sihir

Seterusnya, baca doa ini:

PEMBATAL SIHIR

FA-LAMMÂ ‘ALQAW QÂLA MUUSÂ MÂ JI’TUM BIHIS-SIḤR; ‘INNA-LLÂHA SA-YUBŢILUH; ‘IN-NA-LLÂHA LÂ YUṢ-LIḤU ‘AMALAL-MUFSIDIIN ۝ WAYU-ḤIQQU-LLÂHUL-ḤAQQA BI-KALIMÂ-TIHII WA LAW KARIHAL-MUJRI-MUUN ۝ (AYAT 81 HINGGA 82, SURAH YUNUS)

Akhir sekali, siramkan di tempat tapak atau kawasan yang terletaknya syiling yang dijumpai. Insyallah dengan izin Allah sihir terbatal.