“Jantan dayus, boleh go to hell” – Ramai puas tengok dialog ‘pedas’ Puteri Sarah ‘all out’ marah Syukri Yahya dalam drama

“Jantan dayus, boleh go to hell” – Ramai puas tengok dialog ‘pedas’ Puteri Sarah ‘all out’ marah Syukri Yahya dalam drama

 

Pergolakan rumah tangga Puteri Sarah dan Syamsul Yusof menjadi bualan ramai terutama sekali apabila Syamsul curang dan bernikah dengan Ira Kazar di Thailand.

Umum mengetahui bahawa drama lakonan Puteri Sarah iaitu Andai Itu Takdirnya telah disiarkan di kaca TV dan pada episod 7, dialog yang diungkapkan oleh Puteri Sarah ketika memarahi Syukri Yahya (Aizril) dalam drama itu meraih perhatian ramai.

@nazieyraliey2403

terbaik puteri sarah… ada yg geram ke😁😁 #fypシ #fyp #foryoupage #AndaiituTakdirnya #andaiitutakdirnyaepisode7

♬ Chill Vibes – Tollan Kim

Malah, dialog dan nada suara yang dilontarkan oleh Puteri Sarah seakan-akan melepaskan kemarahan yang terpendam serta dialog yang diungkapkan seolah-olah ‘kena’ dengan situasi yang dihadapinya.

Babak tersebut telah meraih perhatian ramai dan rata-rata netizen terkejut kerana kebiasaanya Puteri Sarah membawa watak yang lemah lembut. Malah, para netizen turut terkesan dengan dialog yang dilemparkan olehnya.

Bukan itu sahaja, para netizen turut berasa puas melihat dialog Puteri Sarah itu dan mengatakan mungkin ia ditujukan kepada Syamsul Yusof yang berlaku curang kepadanya.