‘Kecik-kecik dah kaya’ – Senarai 5 kanak-kanak paling kaya di Malaysia, nombor 1 tu pasti ramai terkejut

‘Kecik-kecik dah kaya’ – Senarai 5 kanak-kanak paling kaya di Malaysia, nombor 1 tu pasti ramai terkejut

 

Menerusi satu klip yang dikongsikan di laman Tiktok berkenaan kedudukan kanak-kanak jutawan mendapat bualan ramai apabila ramai yang tidak sangka gerangan yang duduk di tangga teratas.

Kanak-kanak yang dilahirkan dari golongan berada itu membuatkan para netizen terkejut kerana kekayaan yang dimiliki oleh kanak-kanak adalah bergantung dari jumlah pengikut mereka di sosial media.

No 1: Alyssa Dezek

Mengikut sumber yang diperoleh, kebanyakan kanak-kanak yang tersenarai itu merupakan anak para artis di Malaysia yang sudah pun menjadi artis yang kaya raya seperti Hairul Azreen, Hanis Zalikha, Scha Al Yahya dan ramai lagi.

No 2: Lara Alana

Termasuk juga para influencer yang naik disebabkan gelagat mereka yang begitu menghiburkan sampai mereka mampu membina empayar hanya menggunakan nama anak mereka.

No 3: Yusuf Iskandar

No 4: Aaisyah Dhia Rana

No 5: Fattah Anas

Pelbagai komen diberikan seperti :

@ZueRanya_Sanusi:semua kenal..tp no 1 tu serius tak kenal…

@Mona Irawati Hj Muhamad:aku suka tgok ku mika. pandai berpantun, ayah dia ajar mcm2, selawat, doa .

@Ukhty:Semua hanya di dunia sementara, apapun tahniah

@Sharifah Nalleida Aljamalulail:yg no 1 tu mmg x sangka sbb dlm kepala nie dok kata anak che ta…sbb yg nie yg selalu up pun

@_MiraAdnan:adik² ni semua kena upah bodyguard lepas ni

@—AR’MIN —:Afiyah anak siti nurhaliza blum kaya ke

@AS GLOBAL VENTURE:Haha senang nya nk ukur berjaya. Tgk total follower tiktok je

Namun setelah menonton sehingga selesai, ramai tidak sangka yang berada di tangga teratas merupakan seorang penyanyi cilik yang pernah menjadi viral kerana memiliki suara yang begitu unik.

Apa apa pun semoga si cilik yang tersenarai ini dapat membesar dengan baik serta dapat menjadi seorang anak yang baik buat keluarga tercinta.