Kongsi rezeki, Aeril Zafrel & Wawa bagi air balang percuma sepanjang Ramadan

Kongsi rezeki, Aeril Zafrel & Wawa bagi air balang percuma sepanjang Ramadan

Pasangan selebriti yang juga kini bergiat aktif dalam dunia perniagaan, Wawa Zainal dan Aeril Zafrel berkongsi rezeki kepada orang ramai di sepanjang bulan Ramadan tahun ini.

Aeril, Wawa kongsi rezeki

Menerusi hantaran dikongsikan di platform media sosial @wawacosmeticsmalaysia, mereka memaklumkan orang ramai boleh mendapatkan air balang pelbagai perisa yang dicampur dengan aiskrim secara percuma.

Dalam hantaran tersebut, Aeril dilihat sedang ‘mengacau’ air balang sehingga sebati sambil memasukkan aiskrim ke dalamnya sebelum memanggil orang yang berada di sekitar kawasan tersebut mendapatkan minuman yang dihasilkannya itu.

Air balang percuma sepanjang Ramadan

Difahamkan, orang ramai boleh mendapatkan air balang yang disediakan oleh team Wawa Cosmetics pada setiap petang sepanjang Ramadan di ibu pejabat syarikat kosmetik yang bertempat di Bandar Baru Bangi.

“Sempena Ramadan, kami nak bagi air secara percuma setiap petang pada jam 4.30 petang sehingga habis.
“Waze Wawa Cosmetics HQ”tulisnya.

Alhamdulillah, semoga dimurahkan rezeki

Rata-rata warganet tumpang seronok selain mendoakan agar pasangan ini dimurahkan rezei seluas lautan kerana berkongsi rezeki kepada orang ramai.

Boleh pos tak? Kalau dekat dah boleh pergi…

Alhamdulillah, semoga dimurahkan rezeki. Bagi sesiapa yang berkelapangan dan berada di sekitar kawasan tersebut bolehlah pergi ke lokasi yang dinyatakan.