Lama menyepi lepas hubungan terbongkar, View Chin & Mira kembali buat ‘live’ bersama

Lama menyepi lepas hubungan terbongkar, View Chin & Mira kembali buat ‘live’ bersama

 

Kontroversi melibatkan influencer, Amirah Firdaus dan majikannya, View Chin beberapa bulan yang lalu sememangnya menjadi perdebatan ramai selepas bekas isteri kepada usahawan tersebut membuat pendedahan mengenai orang ketiga dalam rumah tangganya.

Muncul kembali lepas lama senyap

Selepas senyap daripada media sosial untuk beberapa ketika, View Chin dan Amirah atau biasa disapa Mira telah kembali bersiaran langsung bersama di akaun TikTok View Chin seperti sebelum ini.

Perkara tersebut dikongsikan Mira menerusi Instagramnya apabila mempromosikan barangan bersempena dengan jualan 7.7.

Dia yang memuat naik semula rakaman ketika bersiaran langsung hanya meninggalkan kapsyen ringkas “Alhamdulillah” beserta emoji menadah tangan tanpa membuka ruangan komen.

Tak sabar nak live lagi

Dapat dilihat yang live tersebut telah ditonton ratusan ribu viewers seperti sebelum kontroversi melanda mereka berdua.

@viewchin_view

WE ARE BACK! #77crazysales #semualelong #Viewmedia #Viewchin #tiktoklive #fyp #Viewteam #sportingceo

♬ original sound – VIEW Chin – VIEW Chin

Dalam pada itu, View Chin juga sempat memuat naik video di TikTok seakan bersiap-siap mahu kembali membuat live dengan kapsyen “kami kembali”.

Mereka kembali lah

Perkongsian tersebut telah mendapat perhatian ramai dan rata-rata meninggalkan komen seperti belum ‘move on’ dengan kontroversi antara mereka sebelum ini.

Mereka juga tertanya-tanya tentang status hubungan mereka selepas bekas isteri View Chin membuat pendedahan berkenaan hubungan antara usahawan itu dengan pekerjanya.

Baju pun nak sama lagi

Agak2 dia kahwin dengan Mira ke tak?

View Chin nampak macam tak nak lepaskan Mira

Untuk rekod, bekas isteri kepada View Chin dikenali sebagai Ah Moi pernah mendedahkan hubungan rahsia antara usahawan terbabit dengan Amirah sehingga mereka sama-sama bercuti di Bali.

Tak hanya itu, wanita terbabit juga berkongsi beberapa tangkapan layar mesej perbualan mesra antara suami dan pekerjanya sehingga menjadi perhatian netizen di media sosial.