Lelaki paksa isteri buat seks songsang lepas sebulan nikah

Lelaki paksa isteri buat seks songsang lepas sebulan nikah

 

Penyanyi dangdut Indonesia, Rizal Djibran telah dilaporkan ke pihak polis oleh isterinya sendiri selepas didakwa melakukan kekerasan dalam rumah tangga.

Dipukul kalau kemahuan tak dituruti

Memetik laporan dari CNN Indonesia, isterinya dikenali sebagai Sarah telah melaporkan kekerasan yang dilakukan suaminya kerana sudah tidak tahan didera jika kemahuannya tidak diturutkan.

Saya dari awal pertama kali dapat kekerasan seksual sudah ingin menolak, tapi saya diancam dengan kekerasan verbal itu,” kata Sarah. “Ada juga dipukul itu di tangan, kaki,” katanya.

Kerap pulang dalam keadaan mabuk

Ujar Sarah lagi, dia kerap bertengkar dengan selebriti tersebut kerana lelaki itu kerap pulang dalam keadaan mabuk.

“Dia sering pulang malam dalam keadaan mabuk, saya tanya baik-baik, tapi ya pasti enggak terima. Jadi akhirnya malah jadi begitu (bertengkar),” jelasnya.

Nikah lepas 2 kali jumpa

Difahamkan, mereka baru sahaja bernikah tahun lalu selepas menjalani taaruf. Selepas tiga kali bertemu, masing-masing mengambil keputusan untuk bernikah setelah merasakan ada keserasian.

Perbezaan usia Rizal dan Sarah terpaut 15 tahun tidak menghalang mereka untuk bersatu selepas bertemu pada Aidilfitri 2021, kemudian November 2021, dan saat bertunang pada awal Januari 2022.

Mereka sepakat menjadi suami isteri pada 22 Februari 2022 dan sehingga ke saat ini masih belum dikurniakan cahaya mata.