“Masa sedap hilang kopiah tak ingat Allah, tak tolak pun saya” – Anju sindir bekas tunang?

“Masa sedap hilang kopiah tak ingat Allah, tak tolak pun saya” – Anju sindir bekas tunang?

 

Walaupun masing-masing dikatakan mahu terus bersahabat dan enggan memanjangkan isu putus tunang, pelakon kontroversi, Zarina Anjoulie seakan hilang sabar dengan kerenah Datuk Seri Khazrul Elzey yang tidak sudah-sudah meratip tentang ‘pagar rumah’.

Asyik ungkit pasal pagar

Menurut lelaki itu, dia telah membiayai pembinaan pagar rumah Zarina atau mesra disapa Anju bernilai puluhan ribu ringgit.

Enggan terus dijadikan konten, Anju menjelaskan bahawa dia sama sekali tidak pernah meminta untuk membuatkan pagar di rumahnya dan ia adalah kerelaan lelaki itu.

Padahal dia yang nak buatkan

Khazrul Elzey juga ada mengatakan yang Anju perempuan jahat hanya kerana beberapa pendedahan yang dibongkar selepas hubungan mereka berakhir.

Bengang dengan kenyataan-kenyataan yang dikeluarkan Khazrul, pelakon filem Hantu Kuat Ketawa itu telah berkongsi beberapa kenyataan menerusi Insta Story miliknya.

Time sedap kopiah pun hilang”

Sembang ada duit tapi hutang kontraktor pun lari

Dulu konten bagi rumah pun menipu saja

Sama2 buat dosa, takkan sorang je yang malu

Terdahulu, Zarina Anjoulie dan Datuk Seri Khazrul Elzey telah bertunang secara ringkas selepas beberapa waktu menunjukkan kemesraan di media sosial.

Namun, tak sampai 2 minggu bertunang, mereka memberi bayangan bahawa hubungan sedang dilanda masalah apabila masing-masing memadam gambar serta video kebersamaan mereka.