“Moga kita terus bersahabat, papa doakan mama dapat yang lebih baik” – Khazrul

“Moga kita terus bersahabat, papa doakan mama dapat yang lebih baik” – Khazrul

 

Kekasih pelakon, Zarina Anjoulie iaitu Datuk Seri Khazrul Elzey memberi bayangan bahawa ikatan pertunangan mereka sudah terlerai di tengah jalan.

Menerusi satu perkongsian di aplikasi TikTok, Elzey dilihat reda dengan perancangan Allah SWT dan mengaku bahawa masih terdapat kekurangan dalam diri masing-masing.

Putus tunang

“Kita mampu merancang Allah yang menentukan. Papa (panggilan dirinya) tak sebaik mana yang mama (panggilan Zarina) impikan. Kita berdua masih ada kekurangan,” tulisnya baru-baru ini.

Pada masa sama, Elzey berharap mereka berdua dapat menjalin hubungan baik sebagai rakan selain mendoakan agar pelakon berusia 36 tahun itu menemui pengganti yang lebih baik.

“Semoga kita akan terus menjadi sahabat. Papa doakan mama dapat orang yang lebih baik. Terima kasih atas cinta mama pada papa…
“…hanya Allah dapat membalas di akhirat kelak. I love you mama hereafter,” tulisnya lagi.

Walau bagaimanapun, menerusi perhatian, posting tersebut tidak lagi kelihatan di akaun TikTok miliknya dipercayai sudah dipadam tidak lama selepas dimuat naik.

Terdahulu, tindakan Zarina atau lebih mesra disapa dengan panggilan Anju memadam gambar dan video bersama tunangnya itu menimbulkan persoalan dalam kalangan netizen.

Lebih mengundang spekulasi apabila dia memuat naik satu video di laman Instagram dengan kapsyen seolah-olah cuba untuk bertahan meskipun berlaku kekecewaan.

‘Broken’ tapi masih bertahan

Sebelum ini, pemilik nama Zarina Anjoulie Lavocah Mohd. Fahizul itu berkongsi pelbagai posting gembira memaparkan momen ketika membeli cincin sehingga melangsungkan majlis pertunangan secara ringkas pada 21 Januari lalu.