Netizen ternampak Shuib dan Watie tengah syok dating, nampak ‘happy’ sangat

Netizen ternampak Shuib dan Watie tengah syok dating, nampak ‘happy’ sangat

Hubungan yang terjalin di antara Shuib dengan seorang usahawan yang dikenali sebagai Watie ternyata mencuri tumpuan netizen sejak belakangan ini.

Terbaru, seorang pengguna TikTok yang dikenali sebagai Myra memuat naik rakaman video sewaktu terserempak dengan pasangan tersebut di pintu masuk sebuah taman tema.

Nampak bahagia

@myramalik26

tengah rakam nak masuk main kat dalam last2 terakam shuib dengan wati 😂😂 #syurgadessert #trending #fyppp #myramalikboutique #fypシ゚viral

♬ original sound – Myramalik – Myramalik

Menerusi rakaman video tersebut, Shuib dan Watie dilihat sedang rancak berbual di sebuah bangku sebelum didatangi pasangan tersebut. Tidak ingin melepaskan peluang, wanita berkenaan sempat merekod video dan merakam gambar bersama kedua-dua mereka. Selain Shuib dan Watie, anak Shuib iaitu Talita turut dilihat dalam video berkenaan.

@myramalik26

Replying to @NoorJRM kita sapa nak menilai mereka , Kita tak tahu betapa sedih nya hati bila ditinggalkan selamanya , Biarlah shuib dengan kehidupan dan pilihanya , Loveeee moga kekal ke syurga🫶🏻, yang laat tu jangan lupa singgah 🫶🏻#shuibwatie #syurgadessert #trending #fypシ゚viral #kedaidessert#viraltiktoks

♬ original sound – Putri Fieyna – Putri Fieyna

Warganet bagaimanapun meninggalkan reaksi positif dan mengharapkan yang lain mendoakan yang terbaik sahaja buat mereka. Dalam pada itu, ternyata ramai juga yang tertarik dengan kecantikan Watie sehingga video tersebut juga meraih ribuan tanda suka.

“Jangan risau anak-anak shuib dah terima Watie so tkde masalah family dia pun dah terima. Kita yang orang lua pulak takleh terima”

“Patut semalam kat suria dia ada kata bawa anak-anak gi Icity main salji”

“Anak dia kecik lagi, perlu kasih sayang seorang ibu. Doa yang baik-baik saja”

“Cantik sangat Watie, luv la dorang”