“Ni lagi advanced dari Ira Kazar” – Rumah tangga diganggu penyondol, isteri akhirnya mengaku Hafidz Roshdi curang?

“Ni lagi advanced dari Ira Kazar” – Rumah tangga diganggu penyondol, isteri akhirnya mengaku Hafidz Roshdi curang?

 

Belum reda kisah rumah tangga Hafidz Roshdi dan isteri yang dikatakan berantakan kerana kehadiran orang ke-3, muncul pula kisah panas dan pendedahan dari isteri pelakon lelaki itu sendiri di sebuah forum hiburan.

Jika sebelum ini Hafidz Roshdi tampil menafikan khabar angin berkenaan, hantaran isterinya ini mungkin membuatkan peminat aktor kacak di luar sana kecewa.

Menurut sumber, isteri Hafidz, Nurul Shuhada ada memuat naik beberapa hantaran di Instagram Story berbaur kekecewaan akibat sikap seorang wanita yang didakwa menjadi ‘penyondol’ dalam rumah tangga mereka.

Tulisnya lagi, wanita tersebut juga tidak tahu malu kerana pernah datang ke rumah mereka selain telah membuatkan dia dan anak-anak menderita.

Instagram

Kepada you, thank you sebab sakitkan i dengan anak-anak i yang tak berdosa, thank you sebab jadi perempuan yang ambil abah anak-anak i. Thank you sebab runtuhkan rumah tangga i.

Selain itu, Shuhada mengakui dirinya terasa bodoh kerana sering bersangka baik sehingga menderita.

Saya salah sangat-sangat sebab saya bodoh, maafkan ibu ya Umar dan Humairah, ibu akan cuba yang terbaik.

Terdahulu, seorang aktor lelaki dikatakan ‘kantoi’ bermesej lucah bersama seorang wanita dan terbongkar setelah diketahui isterinya sendiri.

Kecurangan itu turut dikuatkan dengan spekulasi yang mendakwa pelakon itu dilihat telah memadam gambar isteri di media sosial.