‘Parti bujang’ tunang Shuib, warganet luah musykil air jernih yg diminum rakan Watie

‘Parti bujang’ tunang Shuib, warganet luah musykil air jernih yg diminum rakan Watie

Warganet kembali sibuk menjalankan tugas menyiasat gara-gara tularnya video parti bujang tunang kepada Shuib hari ini.

Video yang berlegar di media sosial menunjukkan rakan-rakan baik Watie membuat kejutan parti bujang (bachelorette party) untuk meraikan hari-hari terakhir Watie sebelum bergelar isteri.

Parti bujang yang biasa ditonton di kaca televisyen dianggap tradisi yang diamalkan di negara barat oleh pasangan pengantin.

Kebiasaannya parti itu dianjurkan rakan-rakan pengantin yang rapat dan dijamu dengan minuman memabukkan dan ‘hadiah istimewa’ berupa penari erotik buat hiburan pengantin.

Apa yang menjadi persoalan warganet ialah mengenai air jernih berwarna kuning cair yang diminum oleh salah seroang tetamu Watie.

Malah mereka mendakwa air yang diminum oleh perempuan tersebut besar kemungkinan adalah arak, ditambah dengan sorakan ‘one shot… one shot’ daripada rakan-rakan sekelilingnya.

.
Iyalah bila dengan kawan baik macam-macam perangai yang keluar kan? Tapi lain pula dengan penerimaan netizen apabila mereka terkejut melihat situasi itu.

Di ruangan komen, netizen mempersoalkan sikap malu-malu yang ditunjukkan Watie ketika muncul di program Meletop tempoh hari.

watie
watie shuib

 

Ada juga pengikut yang sudah mengenali Watie mempertahankannya dengan berkata Watie memang begitu dari sebelum berkenalan dengan Shuib.

Sebagai rekod. Watie telahpun selesai mengadakan majlis khatam Al-Quran dan majlis berinai baru-baru ini. Pasangan tersebut bakal diijabkabul pada 23 Jun imi.