“Saya reda, biar Allah membalasnya” – Nur Azera tampil buka mulut lepas diceraikan bekas mak nyah

“Saya reda, biar Allah membalasnya” – Nur Azera tampil buka mulut lepas diceraikan bekas mak nyah

Bekas isteri kepada pengantin ‘viral’ Danny yang sebelum ini mencetuskan kontroversi kerana pernah menjadi seorang pengkid namun berubah setelah bernikah tampil membuka mulut untuk bercakap mengenai isu perceraiannya itu.

Maklum Nur Azera, dia hanya reda dan meletakkan segala-galanya kepada Allah S.W.T mengenai nasib dirinya selepas perceraian bersama Danny.

@nrazrafthah

SABAR SAYA DIAM SAYA ITU LAH KUNCI KEKUATAN SAYA UNTUK MENGHADAPI ALLAH ,BIAR LAH TAKBUR DENGAN FITNAH APA ORANG SAMPAI KAN PADA SAYA ,SAYA REDHO SUATU HARI NANTI BIAR ALLAH YANG AKAN MEMBALAS NYY AMIN ,SAYA DIAM ITU ADLH KUNCI BAGI SY BIAR ALLAH SENDIRI YANG ATUR KAN CUKUP SAYA SUJUD MINTA PADA ALLAH APA YANG TERJDI DLM HDP SAYA 🙂

♬ bunyi asal – a – a

Saya reda, satu hati nanti biarlah Allah yang membalasnya. Amin.

Azera menulis perkara itu di satu video mengandungi gambar perkahwinan dan juga nasihat daripada seorang pendakwah di TikTok.

Tulisnya lagi, dia memilih untuk bersabar dan berdiam diri selain menyerahkan kepada takdir untuk menentukan jalan hidupnya.

Sabar saya, diam saya itulah kunci kekuatan saya untuk menghadapi Allah. Biarlah takbur dengan fitnah orang sampaikan kepada saya.

Saya dia itu adalah kunci bagi saya, biar Allah sendiri yang aturkan. Cukup saya sujud minta pada Allah apa saja terjadi dalam hidup saya.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tampil memberikan sokongan buat Nur Azera.

Ramai yang mendoakan semoga wanita itu terus istiqamah dan berusaha untuk menjadi orang yang lebih baik.

Terdahulu, media melaporkan kisah perkahwinan Danny, seorang bekas mak nyah dengan Nur Azera yang merupakan seorang bekas pengkid.

Perkenalan kedua-duanya selama lima hari terus membawa mereka ke jinjang pelamin namun bercerai setelah dua minggu bernikah.