Sayang sampai sanggup derma buah pinggang, sekali kekasih kantoi main perempuan lain

Sayang sampai sanggup derma buah pinggang, sekali kekasih kantoi main perempuan lain

 

Biasalah orang kata kalau dah sayang memang sanggup buat apa saja. Malah ada individu yang sanggup berhabis sehingga ribuan serta puluhan ribu ringgit asalkan dapat menggembiran serta membuat pasangannya bahagia.

Tapi berbeza pula dengan pengorbanan yang dilakukan seorang wanita ini kepada teman lelakinya.

Kita jumpa dan berkenalan atas dasar kawan

Pasti ramai yang bakal mengatakan tindakan wanita tersebut adalah sebagai tak masuk akal atau gila namun itulah realiti.

Hanya kerana sayang dan cinta, dia bersetuju mendermakan sebahagian daripada buah pinggang miliknya untuk teman lelaki yang sedang kurang sihat.

Terdahulu, Colleen Le sempat menceritakan kalau mereka berkenalan melalui rakan terdekat dan sering meluangkan masa bersama-sama.

Kesian teman lelaki dah 10 tahun terima rawatan

Sebaik mengetahui lelaki tersebut sudah 10 tahun menjalani rawatan dialisis, Colleen siap menyerahkan diri untuk lakukan beberapa test sebelum disahkan layak jadi penderma organ.

Berkat bantuan itu, pasangannya tersebut berhasil untuk mendapat kebahagiaan kembali seperti orang normal.

Namun wanita berkenaan sama sekali tidak menyangka akhirnya dia malah dikhianati pula.

@buzzfeed

“He blocked me on social media” She has more restraint than I 😤 This is the story of how @Colleen Le donated her kidney to her boyfriend then he cheated 💔 #storytime #buzzfeed

♬ original sound – BuzzFeed

Dia sendiri mengaku dah selingkuh dengan perempuan lain

Teman lelakinya itu tiba-tiba berdiri di hadapan pintu rumah dengan muka panik sambil mengakui sudah selingkuh dengan salah seorang jemputan di majlis rakan. Bila difikirkan semula tentang kejadian tersebut, Colleen cukup sedih namun kini sudah berjumpa dengan pengganti yang sangat menyayangi dirinya.