Selesai mengundi, ini tawaran & promosi menarik yang perlu anda dapatkan sempena PRN hari ini

Selesai mengundi, ini tawaran & promosi menarik yang perlu anda dapatkan sempena PRN hari ini

Hari ini, Sabtu bersamaan dengan 12 Ogos 2023, rakyat di enam negeri Malaysia iaitu Selangor, Negeri Sembilan, Kedah, Kelantan, Terengganu dan Pulau Pinang akan keluar mengundi pada Pilihan Raya Negeri.

Jadi, jika anda merupakan penduduk tetap di negeri-negeri tersebut, jangan lupa untuk keluar mengundi pada hari ini untuk memilih wakil Dewan Undangan Negeri yang terbaik.

Macam biasalah, untuk menggalakkan orang ramai keluar menunaikan tanggungjawab masing-masing, banyak kedai-kedai makanan atau F&B telah menawarkan promosi hebat untuk pelanggan yang telah mengundi.

Berikut antara kedai-kedai yang menawarkan promosi hebat sempena PRN kali ini:

#1 Kopi Saigon Seksyen 7, Shah Alam 

Berita baik untuk pengundi di Seksyen 7 sebab jika anda membuat minimum pembelian tiga cawan besar kopi, anda akan dapat kopi percuma tau!

Jangan lupa tunjuk jari kepada staf kedai dan ingat, promosi ini hanya sah pada hari mengundi sahaja iaitu hari ini je tau.

 

#2 Tealive 

Untuk peminat Tealive pula, anda boleh dapatkan minuman dari Tealive dengan harga RM6 saja setiap satu pada 24 Julai hingga 13 Ogos.

Namun, difahamkan, promosi ini hanya boleh didapatkan melalui app Tealive sahaja dengan cara masukkan kod promosi PRN6 semasa proses pembayaran di aplikasi tersebut.

1 1

Sumber: Twitter

#3 Sushi King 

Peminat Sushi King yang datang untuk menikmati sushi selepas mengundi hari ini juga akan mendapat satu Goma Idako Trio tau.

2

Sumber: Instagram Sushikingmalaysia

Tawaran sushi percuma itu sah dengan mana-mana pembelian di outlet Sushi King di negeri-negeri yang mengundi pada hari ini sahaja.

So, kalau korang tinggal di Johor, tawaran ini tak ada di sana tau.

#4 Boat Noodle 

Boat Noodle Malaysia pula menawarkan satu mangkuk mee percuma untuk anda yang menunjukkan dakwat kekal di jari pada 12 Ogos ini.

3 2

Sumber: Instagram myboatnoodle

#5 MYKORI 

Peminat dessert pula boleh serbu kafe Mykori untuk dapatkan satu mini kakigori percuma sempena hari pilihan raya negeri ini dengan pembelian minimum RM50 dalam satu resit.

4 2

Sumber: Instagram @mykoridessertcafe

#6 A&W 

Restoran makanan segera A&W pula ada berita baik untuk semua sebab mereka menawarkan air RB (R) hanya dengan harga seringgit sahaja kepada semua tak kira sama ada anda mengundi atau tidak pada 12 Ogos ini.

6

Sumber: Instagram anwmalaysia

#7 Texas Chicken 

Pelanggan Texas Chicken pula ditawarkan promosi beli 1 percuma 1 pada 11-14 Ogos ini untuk pembelian Crunchy Jalapeno Wrap.

Jangan lepaskan peluang ni tau!

#8 Teh Tarik Place 

Teringin nak makan nasi lemak dan teh tarik sedap lepas mengundi? Ha, cepat-cepat ke outlet Teh Tarik Place yang berdekatan untuk dapatkan set nasi lemak dan teh tarik dengan harga RM15 sahaja.

F3Po386Ayaakjdg

Sumber: Instagram @tehtarikplace

Kalau korang nak tahu tentang lebih banyak promosi sempena PRN kali ini, boleh tengok kat sini.

Apa-apa pun, semua promosi ini tertakluk kepada terma dan syarat. Selamat mengundi!