Serius cari ‘boyfriend’, Leona siap buka borang permohonan

Serius cari ‘boyfriend’, Leona siap buka borang permohonan

Sebut sahaja nama anak kepada pelakon veteran, Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona, pasti ramai mengenali dirinya lebih-lebih sering menjadi mangsa kecaman warganet kerana berpenampilan seksi.

Terbaharu, perkongsian gadis yang mesra disapa Leona menerusi aplikasi TikTok sekali lagi berjaya menarik perhatian ramai apabila dia berkongsi satu borang permohonan secara terbuka.

Leona serius, sedang cari teman lelaki

Menerusi hantaran tersebut, Leona yang juga personaliti media sosial dilihat mengenakan ‘dress’ pendek berwarna merah jamu dan meletakkan borang permohonan untuk mencari kekasih.

Dalam hantaran tersebut, pempengaruh berusia 20 tahun itu menyatakan dirinya serius untuk mencari teman lelaki dan terbuka sekiranya mana-mana individu berminat membuat permohonan.

“I’m lonely and I need a partner, so fill this out.
“I’m serious by the way,”tulisnya.

Melihat kepada borang permohonan tersebut, individu berminat perlu menyenaraikan maklumat diri, Top 5 lagu dan 5 fakta mengenai diri serta beberapa soalan lain dan akaun media sosial.

Bagaimanapun, Leona menjelaskan borang permohonan tersebut bukanlah dibuat oleh dirinya, sebaliknya diambil daripada pengguna TikTok lain.

Betul ke ni? Nak cuba nasib…

Seperti dijangka, permohonan tersebut mendapat perhatian ramai di mana masing-masing mahu mencuba nasib menjadi teman lelaki Leona.

Gaji basic berapa?

Selain itu, ada yang bertanya kelayakan menerusi gaji minimum yang ditetapkan oleh Leona memandangkan masing-masing sedia maklum akan latar belakang anak bongsu Azhar Sulaiman.