Terjatuh ketika bermain skuter, anak sulung Siti Nurhaliza terpaksa jalani pembedahan

Terjatuh ketika bermain skuter, anak sulung Siti Nurhaliza terpaksa jalani pembedahan

 

Anak sulung kepada Datuk Siti Nurhaliza iaitu Siti Aafiyah terpaksa menjalani pembedahan selepas mengalami kemalangan, jatuh dari skuter pada Sabtu lepas. Kesiannya..

Menurut laporan Harian Metro, Aafiyah telah selamat menjalani pembedahan kecik di sebuah pusat perubatan swasta hari ini dan perkara ini dikongsikan beliau di Instagram.

Aafiyah jatuh scooter

Menurut Tokti, Siti Aafiyah terjatuh ketika bermain scooter sehingga mengalami kecederaan di bahagian tangan. Beliau juga memaklumkan yang anaknya perlu dimasukkan ke Occupational Therapy (OT).

Beliau turut berkongsi keadaan tangan Aafiyah yang berbalut dan sebelum menerima rawatan lanjut.

Ucap terima kasih, Aafiyah dah terima rawatan

Walau bagaimanapun, menerusi hantaran terbaru Tokti di Instagram, beliau memaklumkan Aafiyah dalam keadaan baik dan berterima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan anaknya.

Mohon maaf kepada client

Menerusi perkongsian beliau di Insta Story, biduanita yang mesra disapa Tokti itu memohon maaf kepada client kerana memaklumkan perkara tersebut last minute kerana anaknya baru sahaja mengalami kemalangan.

Permaisuri Agong pun tanya khabar

Beliau juga menjunjung kasih kepada KDYMM Tuanku Permaisuri Agong kerana bertanya khabar serta mendoakan anaknya segera sembuh.

Untuk rekod, Siti Aafiyah merupakan anak pertama Dato’ Sri Siti Nurhaliza. Selepas 11 tahun mendirikan rumah tangga, pelantun lagu Cindai ini telah menimang cahaya mata perempuan pada 2018.

Beliau dan suami, Dato’ Sri Mohamad Khaled Jiwa menimang seorang lagi cahaya mata pada 2021 yang diberi nama Muhammad Afwa.