Tunjal kepala wanita potong jalan, abang sado baju merah risau sedang bawa anak usia 2 tahun & isteri hamil

Tunjal kepala wanita potong jalan, abang sado baju merah risau sedang bawa anak usia 2 tahun & isteri hamil

 

Penularan video seorang lelaki baju merah yang lagaknya seperti samseng jalanan cukup dikecam ramai.

Difahamkan, dia telah memarahi seorang pemandu wanita (24) dengan kata-kata kesat selain bertindak menunjal kepala lantaran geram kenderaan terbabit memotong secara melulu.

Abang baju merah sudah diberkas polis

Berdasarkan maklumat terbaru, wanita berkenaan yang turut diugut telah membuat laporan polis terhadap abang baju merah.

Oleh itu, lelaki sado ini sudah pun ditangkap untuk menjalani siasatan lanjut di sebalik tindakan kasarnya dalam kejadian yang berlaku di sebuah jalan di Cameron Highlands menuju Tapah, Perak.

Sekiranya gagal selesaikan hal ini, saya akan ambil tindakan undang-undang

Dalam setiap isu viral, pasti ada 2 kisah masing-masing. Lelaki tersebut kemudiannya kembali membuat laporan polis untuk melindungi diri dan membersihkan namanya semula.

Jelasnya yang juga berstatus suami orang, saat itu pemandu wanita terbabit telah memotong di jalan sempit curam walhal ada kenderaan lain serentak datang dari arah bertentangan.

Kami di belakang kereta akak tu….Kami pun mengelak hampir-hampir masuk ke gaung

Pemanduan yang melulu itu dilihat sebagai satu risiko buat pengguna jalan lain apalagi abang baju merah saat itu turut membawa isterinya yang sedang hamil 8 bulan.

Saksi lain di lokasi kejadian turut mendedahkan fakta sama di mana ada kereta yang terpaksa mengelak sampai ke lereng bukit akibat tindakan memotong oleh wanita tersebut.

@waizwa

kalau betul la ni puncanya patot la brader tu mrh sgt..tp pape pon dia x boleh sesuka hati tunjal ,pukul, sentuh org .. apepon tunggu jela siasatan polis yedak .. #kisahviral #viral

♬ Horror atmosphere piano & SE. – Kohrogi