Upload video menangis, Datin Eina Azman akui down & emosi terganggu

Upload video menangis, Datin Eina Azman akui down & emosi terganggu

Selama ini hanya banyak berkongsikan video anak dan suami serta resepi memasak, bagaimanapun perkongsian Datin Eina Azman semalam telah mencetuskan kerisauan netizen. Memuat naik video saat sedang menangis dengan emoji love menutupi mata, ia meraih lebih 1.6 juta tontonan di TikTok.

“Jika seseorang tidak menghargai kewujudan anda, jadikan mereka hargai ketiadaan anda”

Tidak ketinggalan, wanita tinggi lampai ini turut berkongsikan satu imej quotes mengenai diri tidak dihargai oleh orang lain. Meskipun tidak menjelaskan secara terperinci apa yang berlaku, netizen mula membuat seribu satu spekulasi termasuklah mengenai kerisauan andai rumah tangga artis ini sedang mempunyai kemelut.

@einaazman13

💔💔💔

♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) – Paloma Faith

Sedih, sedih juga…But life must go on…Okey jom sambung kerja

Seakan menggambar kesedihan hati, ibu 2 anak ini mengatakan hidup tetap perlu diteruskan seperti biasa walau apa pun yang terjadi. Namun semalam, dia akui kini ada satu benda yang sedang menganggu emosinya.

 

Maaf semalam Eina emosi sikit…Maybe sebab banyak kerja dan penat sangat

Dengan #WanitaBerdikari, pelakon drama ‘5 Jingga’ ini berkata faktor mempunyai banyak kerja sedikit sebanyak membuatkan emosinya sedikit berkecamuk. Dalam pada itu, dia dengan rendah hati turut meminta maaf secara terbuka kerana ada urusan kerja yang tergendala seketika ekoran masalah yang sedang dihadapi.