[Video] Wanita dirakam rentap rantai leher budak, putar belit sampai ke sudah tak mengaku

[Video] Wanita dirakam rentap rantai leher budak, putar belit sampai ke sudah tak mengaku

Tular di TikTok rakaman video memaparkan seorang wanita bertudung disyaki meragut rantai leher kanak-kanak perempuan di Karnival Jom Heboh Shah Alam.

Difahamkan, video rakaman spontan itu dimuat naik oleh ibu saudara kanak-kanak itu sendiri. Ketika itu, dia sedang merakam anak buahnya menonton persembahan Transformers.

Video rakaman ragut rantai

@_cheykaa

Peringatan untuk saya & orang lain .. hati hati yang pakai gelang emas atau rantai emas .. sekarang kes macam ni dah banyak berlaku , saya kena dekat jom heboh shah alam .. anak buah saya pakai baju warna hitam , makcik belakang potong rantai terus hilang #kesragut #ragut #jomheboh #fyp #viral #shahalam #ipdshahalam #polisshahalam

♬ original sound – ♡ 〽️乇 𝓛 ♡ – ♡ 〽️乇 𝓛 ♡

Di belakang kanak-kanak itu, ada seorang wanita mendekati secara perlahan-lahan dan rakaman jelas menunjukkan rantai leher diragut.

ragut rantai budak

Tak mengaku dia ambik, putar belit cerita habis. Rantai dia dah past dekat mak dia. Dalam beg takda rantai. Sampai ke balai mak dia tak datang jugak. Call semua tak angkat. Kes dalam proses lagi.. doakan anak buah saya.

Dalam perkembangan lain, keluarga mangsa dipercayai berjaya menahan suspek dengan bantuan polis di situ.

Namun, suspek dipercayai tak mengaku perbuatannya. Malah, barang bukti juga tiada bersamanya membuatkan suspek dibawa ke balai polis.

ragut

 

Uih! Berani betul dia buat kerja di siang hari, tengah ramai pula tu. Apa-apa pun semoga masih ada rezeki adik ni untuk dapatkan rantai lehernya kembali.