Wanita Cina ini naik angin, luah rasa menyirap pasal isu curang Aliff Aziz

Wanita Cina ini naik angin, luah rasa menyirap pasal isu curang Aliff Aziz

 

Isu mengenai kecurangan Aliff Aziz tidak dinafikan membuatkan ramai orang naik angin terutamanya dalam kalangan wanita. Ternyata kes ini viral sampaikan wanita daripada bangsa lain juga ambil cakna pasal isu ini.

Seperti yang kita sedia maklum, Aliff Aziz ada munculkan diri dalam satu podcast dan tampil memberikan respon setelah lama ‘mendiam’. Bagaimanapun ia membuatkan wanita berbangsa Cina ini makin rasa tak puas hati.

Dalam video yang telah meraih lebih 400K ini, wanita tersebut menghuraikan semula kata-kata yang diberikan oleh Aliff Aziz.

“Aliff Aziz lagi banyak awak bercakap, lagi bertambah merepek, dalam podcast dia kata kalau dia boleh undur masa, dia akan perbetulkan banyak benda yang dia telah buat.”

@shanniseeeee

why just why 😔 #alifaziz #alifazizbella #bellaastillah #affair #cheating #cheatingboyfriend #cheater #fypmalaysia

♬ original sound – Shanniseeeee

“Saya cuma nak cakap yang disebabkan awak dah kantoi, kalau awak tak kantoi ke apa, awak mesti takkan cakap pasal yang awak boleh undur masa dan nak perbetulkan semua, tak boleh!”

“Isunya sekarang, saya sangat geram sebab awak bukannya curang sekali, dua atau tiga kali, tapi 11 kali! Saya tak tahu macam mana. Awak tak ambil pengajaran bila awak dah curang buat pertama kali.”

“Kenapa eh? Kenapa perlu curang lagi? Saya rasa sangat kelakar bila panel tanya dia sama ada betul atau tidak yang dia dah curang 11 kali seperti yang didakwa oleh Bella, dia fikir lama, dia macam dia tak boleh cakap ya takut timbul banyak drama dan kena kecam lagi.”

“Tapi sebaliknya dia pergi jawab, saya tak dapat nak kira, itu mestilah sebab awak mesti takkan dapat nak kira.”

Sebagai rujukan, Bella Astillah sebelum ini ada mendedahkan kecurangan suaminya, Aliff Aziz sebanyak 11 kali. Dalam pendedahan tersebut, selain Ruhainies, adiknya sendiri Erica Astillah juga turut menjadi salah seorang selingkuhnya.

Isu ini kembali menjadi hangat setelah Aliff Aziz dan Ruhainies dikhabarkan telah ditangkap khalwat di sebuah kondominium di ibu kota.