Wargamaya terkejut patung seks kanak-kanak berbaju sekolah dijual secara terbuka, ramai pelanggan komen ‘puas hati’

Wargamaya terkejut patung seks kanak-kanak berbaju sekolah dijual secara terbuka, ramai pelanggan komen ‘puas hati’

 

Tindakan sesetengah pihak yang menjadikan kanak-kanak sebagai fantasi mereka untuk melampiaskan nafsu sememangnya satu perkara yang menjijikan.

Jual atas talian

Mana tidaknya, menerusi perkongsian seorang pengguna Twitter dikenali sebagai Masitah, dia telah memuat naik beberapa tangkapan layar akaun di platform e-dagang yang menjual alat permainan untuk orang dewasa berupa patung seks berwajah kanak-kanak.

Tak malu tulis “puas hati”

Apa yang lebih menjijikan lagi, kebanyakan yang membelinya adalahlelaki dewasa dan ada yang meninggalkan komen dalam bahasa Melayu mengatakan berpuas hati dengan servis serta kondisi patung-patung tersebut.

Ada juga patung kanak-kanak itu dipakaikan dengan pakaian sekolah Malaysia kerana lengkap memakai baju kurung beserta kasut sekolah.

Memang jual alat permainan untuk orang dewasa

Difahamkan, kedai atas talian tersebut terletak di Malaysia dan telah menjual pelbagai jenis patung untuk tujuan melampiaskan nafsu.

Ramai yang mual dan jijik

Susulan daripada itu, netizen yang mual dengan sikap penjual serta pembeli telah menyelar tindakan penjualan patung-patung tersebut lebih-lebih lagi berupa kanak-kanak.

Mereka menggesa pihak berwajib untuk menghentikan kegiatan berkenaan dan mengambil tindakan kerana perkara terbabit boleh membawa kepada pelbagai jenayah bersifat seksual di masa hadapan.

Harap pihak berwajib ambil tindakan

Lelaki Melayu pun beli?

Takut bila orang fantasikan budak sekolah