Zara Zya enggan lagi dikaitkan dengan Bubble Bee selepas Shuib memilih Watie

Zara Zya enggan lagi dikaitkan dengan Bubble Bee selepas Shuib memilih Watie

Pernah dikaitkan punya hubungan istimewa dengan usahawan F&B ter’hot’ satu masa dahulu, pelakon Zara Zya tampil menjelaskan tiada lagi kaitan dengan cawangan minuman Bubble Bee Bandar Tasik Permaisuri Cheras yang diusahakan oleh pelawak, Shuib.

Memetik Harian Metro, Zara berkata penjelasan itu dibuat bagi mengelakkan kekeliruan jika ada pihak yang bertanyakan kepadanya mengenai cawangan berkenaan.

“Saya tidak mempunyai kaitan lagi dengan cawangan di Cheras. Jadi, saya ingin mengelakkan kekeliruan pada masa akan datang berhubung isu ini.

“Kali terakhir saya dimaklumkan mengenai urusan cawangan jenama minuman berkenaan adalah pada Disember tahun lalu. Selepas itu, saya tidak lagi masuk campur mengenai urusan dan perjalanan bisnes Bubbe Bee bahagian Cheras.

“Bukan apa, saya ada menerima kiriman mesej dari peminat dan rakan terdekat yang ingin membeli. Jadi, rasanya baik saya menjelaskan suasana bagi mengelakkan sebarang masalah pada masa akan datang,” katanya.

Sementara itu, Zara berkata dia tidak mempunyai masalah dengan Shuib dan terhutang budi dengan pelawak itu.

“Saya tidak mempunyai sebarang masalah dengan Shuib dan menganggap adat perniagaan ada naik turun. Malah, dia juga terbuka untuk berbincang mengenai hala tuju bisnes itu.

“Malah, saya juga terhutang budi dengan Shuib yang banyak mengajak saya untuk berjinak-jinak dalam bidang makanan dan minuman,” katanya.